service_button

Vores service

Lige som I vil ha´det

En perfekt ferie på Bornholm ryster man ikke lige sådan af sig. Gode sommerminder gør, at øens gæster vender tilbage - igen og igen.
På Hotel Abildgaard vil vi gøre vores til, at Jeres ferie bliver værd at huske. Fortæl os, hvad I ønsker, så arrangerer vi det hele: rejse, ophold og oplevelser.

Hotellet ligger i idylliske omgivelser i den lille by Sandkås, hvor I bor i ro og fred. Få meter fra hav, sand og de smukke nordbornholmske klippepartier. Den østvendte kyst sikrer sol til de morgenduelige.

Bornholm byder på mange spændende oplevelser - hvad enten du er til afslapning eller aktiv ferie. Besøg f.eks. nordeuropas største borgruin Hammershus, tag på bådfart langs den dramatiske klippekyst eller tag på smuttur på en af vores udlejnings- cykler.

Bornholm har mere end 200 kilometer cykelveje, hvis konditionen er til lidt længere ture. Med fire smukke golfbaner inden for kort afstand er Bornholm et mekka for golfspillere. Hotel Abildgård står til rådighed hvis I skal have booket starttider i Rønne, Dueodde eller i Rø.

Uanset behov - så hjælper vi gerne med at finde, hvad I søger.

Vores hold

150915_002

Booking.com