Gourmet

Bornholm er kendt for sine gode gourmetrestauranter. Derfor kan vi varmt anbefale en af disse gode gourmetrestauranter, hvis I vil prøve noget andet end Restaurant Friheden. 

Lassens Restaurant

280316_001

Stammershalle Badehotel

I Lassen's Restaurant gør de sig umage med at kræse for alle dine sanser. Restauranten byder på hyggelig og afslappet atmosfære med veltilberedte menuer afstemt efter årstid, og hvad der måtte byde sig i sæsonen.

Køkkenchefen hedder Mathias Sørensen og kommer fra Restaurant Kong Hans i København. Mathias skaber sammen med sit dygtige team store oplevelser, der sammen med udsigten, vil konkurrere om din opmærksomhed.

Egen hjemmeside: Lassens Restaurant

Restaurant Le Port

Restaurant Le Port ligger på et af de smukkeste steder på Bornholm - med havudsigt og frit kig til Hammeren og Hammershus.

Restauranten serverer god, klassisk mad fra det danske og franske køkken, men med et internationalt tvist.

De har en god personlig service, og en restaurant med en imponerende, vestvendt, solrig terrasse og hyggelige lokaler.

Egen hjemmeside: LePort

Restaurant Molen i Nexø

080216_001

Restaurant Molen i Nexø har en smuk udsigt over havnen. Restauranten ledes af det stærke makkerpar Troels Madsen og Daniel Kruse. 

Daniel Kruse er både uddannet som kok og konditor og har, ud over titlen som Årets Kok i Danmark i 2012, også vundet det uofficielle europamesterskab i desserter, Roussillon Dessert Trofæ. 

Restaurant Molen er en restaurant som sætter gourmetoplevelsen i centrum og alle gæster bliver overrasket og forkælet.

Egen hjemmeside - Restaurant Molen

Christianshøjkroen

080216_002

Christianshøjkroen ligger lige midt i Almindingen i skovens dybe stille ro.

Køkkenchefen Troels Madsen leder køkkenet sammen med sine medarbejdere, hvoraf 10 er udviklingshæmmede. De er med til at give oplevelsen på kroen en egenart, hvor alt hvad de laver ”kommer fra hjertet”.

Madoplevelen er i gourmetklassen og helt i top. Troels Madsen og hans medarbejdere har fået mange flotte madanmeldelser og priser. Bl.a. kan nævnes at Smag & Behag besøgte kroen i juni 2015 og gav 5 flotte stjerner. Kroen er desuden udnævnt som årets frokostrestaurant i 2015.

Egen hjemmeside - Christianshøjkroen

Restaurant Nordlandet

271116_001

På Restaurant Nordlandet er menuen klassisk men inspireret af Bornholm og det nordiske køkken.Vi benytter så mange lokale råvarer som muligt og maden er enkel, men kompromisløs i kvalitet og smag.Vi tilbyder et stort udvalg af vine i en afslappet atmosfære med en usammenlignelig udsigt til Østersøen.Vinene er saftige og klar til at drikke, menuen følger årstiderne alt imens vi følger den bornholmske natur og bornholmernes gang.

Egen hjemmeside - Restaurant Nordlandet

Restaurant Kadeau Bornholm

271116_002

Omgivet af stranden, havet, skoven og himlen, i de yderste klitter på Bornholms sydkyst, ligger Restaurant Kadeau.

Kadeau elsker mad og vin, og Bornholm!

Derfor er det missionen at udforske det regionale køkken, som ligger deres hjerter så nært. Ambitionen er at definere en ny bornholmsk smag, som bygger på de nordiske dogmer. De skiftende sæsoner, det enkle og komplicerede udtryk, de ferske, friske og sprøde toner er ligeværdige ingredienser.

Egen hjemmeside - Kadeau Bornholm

Restaurant Æblehaven

271116_004

Restaurant Æblehaven ligger i Snogebæk.

Restaurantens udsøgte mad er inspireret af mødet mellem det nordiske - og det thailandske køkken. 

Egen hjemmeside - Restaurant Æblehaven

Restaurant GSH

271116_005

I spidsen for Restaurant GSH står køkkenchef Kasper Beyer.

Kasper har skabt et bæredygtigt køkken, hvor der serveres klassiske retter med et moderne tvist – baseret på lokale og økologiske råvarer.

Egen hjemmeside - Restaurant GSH